Особливості світових тенденцій використання енергетичних ресурсів та їхній вплив на забезпечення стійких конкурентних переваг біоенергетичних виробництв України - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Малінов, Владислав Андрійович (My University, 2019)
Стаття присвячена розгляду сучасних світових тенденцій виробництва і використання енергетичних ресурсів, зокрема, стабільному розвитку відновлювальних джерел енергії. Вивчено світовий досвід політики ресурсозбереження та розвитку відновлювальної енергетики, а також вплив окреслених тенденцій на конкурентні переваги енергетичної галузі України.
Keywords: кафедра маркетингу; енергетика; енергетичні ресурси; відновлювальні джерела енергії; енергозбереження; конкурентні переваги; energy; energy resources; renewable energy sources; energy saving; competitive advantages