Динаміка розвитку професійної мотивації студентів: гендерний аспект - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2013)
Стаття присвячена аналізу динаміки розвитку професіішої мотивації студентів різних курсів. Визначено гендерні особливості і психологічні прийоми формування, внутрішньої мотивації професійної діяльності. This article analyzes the development dynamic of the professional motivation of students from different courses. Identified gender differences and psychological methods of formation of the inner motivation of professional activities.
Keywords: особистість студента; потреби; мотиви; динаміка розвитку; гендерні особливості; individual of student; needs; motivations; development dynamic; gender-specific; кафедра гуманітарних дисциплін