Заєць, Віра АнатоліївнаСлободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса Петрівна2015-04-032015-04-032015Заєць, В. А. Розроблення заходів з евакуації виробничого персоналу в закладі ресторанного господарства при виникненні надзвичайних ситуацій / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25–27 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 225–226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20088Для безпечної діяльності і організації належних умов функціонування закладу ресторанного господарства важливим є створення системи цивільного захисту, метою якої є гарантування безпеки та захисту працівників та відвідувачів закладу харчування, території та довкілля від наслідків можливих надзвичайних ситуацій (НС). For safe operation and proper conditions for the functioning of the institution restaurants important to create a civil defense system, which aims to ensure the safety and security of employees and visitors of dining areas and the environment from the effects of possible emergencies (NA).otherевакуаціянадзвичайна ситуаціяресторанне господарствоevacuationemergenciesrestaurant managementкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуРозроблення заходів з евакуації виробничого персоналу в закладі ресторанного господарства при виникненні надзвичайних ситуаційOther