Виробництво промислових парових котлів в Україні - Христенко, В. І.; Капустін, В. Б.; Серьогін, Олександр Олександрович (Збірник НУХТ Основні напрямки діяльності, 2004)
Промислова і комунальна енергетика (мала енергетика) - важлива складова промисловості і комунального господарства України. Продукція котлобудування є наукоємною продукцією, яка концентрує в собі новітні технології машинобудування, металургії, електроніки, систем управління, тощо. Industrial and municipal energy (low energy) - an important part of industry and Communal Services of Ukraine. Boiler production is intensive products, which concentrates on the latest technology machinery, metallurgy, electronics, control systems, etc..
Keywords: котлобудування; енергетика; виробництво; парові котли; boiler; energy; production; boilers; кафедра електропостачання і енергоменеджменту