Гамбургер «Особливий» (Патент на корисну модель №87052) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна (My University, 2013)
Розроблено гамбургер, який містить яловичину жиловану вищого сорту, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для паніровки. A hamburger, that contains a beef жиловану of top grade, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that additionally contains brans wheat, is worked out, water on hydratation of brans, brans for coating.
Keywords: гамбургер; м’ясо індиче; висівки пшеничні; hamburger; meat a turkey-cock; brans are a wheat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів