Теоретичні аспекти управління конкурентними перевагами підприємств - Духновський, Іван Михайлович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2020)
Ідентифіковано конкурентні переваги шляхом розгляду різноманітні трактування цього поняття; окреслено критерії та підходи до класифікації конкурентних переваг; виокремлено основні завдання управління конкурентними перевагами; виділено відповідні особливості процесів управління конкурентними перевагами.
Keywords: кафедра маркетингу; конкурентні переваги підприємства; класифікація конкурентних переваг; управління конкурентними перевагами; competitive advantages of the enterprise; classification of competitive advantages; competitive advantage management