Безготівкова економіка, як інноваційне рішення в готельному бізнесі - Антоненко, Валерія Сергіївна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2015)
На сучасному етапі готельний бізнес характеризується диверсифікованістю своєї діяльності та креативним підходом. Швидко розвиваються нові технології, з’являються нові сегменти ринку, що задовольняють різноманітний попит туристів. У конкурентній боротьбі між готелями чималого значення набуває незвичайність й унікальність готельних закладів.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); безготівковий розрахунок; кафедра туристичного та готельного бізнесу