Методичний підхід до оцінювання ефективності діяльності департаменту маркетингу підприємства - Райко, Діана Валеріївна (My University, 2011)
Запропонована організаційна структура департаменту маркетингу для крупного машинобудівного підприємства, до складу якого включено три відділи: маркетингового дослідження, розвитку бізнесу, комунікацій. Основою організаційного забезпечення є система показників оцінки ефективності діяльності департаменту маркетингу, що побудована за двома рівнями: оцінки ефективності його розвитку в цілому та результативності роботи кожного з відділів департаменту.
Keywords: ефективність діяльності; департамент маркетингу; методичний підхід; performance; marketing department; methodical approach