Сідельник, Максим Іванович2022-05-122022-05-122022Сідельник, М. І. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 13 млн. дал на рік з впровадженням сучасних способів фільтрування пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Іванович Сідельник ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2022. – 75 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37445кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабродіннядріжджіживильні речовинициліндро-конічні апаратифільтруваннявисокогустинне пивоварінняферментиПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 13 млн. дал на рік з впровадженням сучасних способів фільтрування пиваOther