Вільне володіння зброєю громадянами України: аргументи за і проти - Шульга, Михайло Сергійович; Жук, Вадим Васильович (My University, 2015)
Проблема вільного володіння зброєю є спірною і дискусійною в суспільствах різних країн світу. Особливу актуальність і гостроту ця проблема набуває в сучасному українському суспільстві. Problem fluency weapons is controversial and debatable in societies around the world. Particular urgency and severity of this problem is in the Ukrainian society.
Keywords: законодавство; соціальна небезпека; зброя; вільне володіння; legislation; social risk; weapons; fluency; кафедра гуманітарних дисциплін