Проблема визначення STEM-освіти та міждисциплінарності - Шаповалов, Євгеній Борисович (My University, 2021)
Отже, на сьогодні існують різні трактування STEM. Конкретне та чітке визначення STEM є принципово важливим для педагогічної науки. Оскільки за відсутності чітких визначень є неможливим реалізація STEM. Тому, вбачається за доцільне чітке визначення STEM із урахуванням історичних та національних адаптації STEM та забезпечення розуміння що STEM на сьогодні в єдиному трактуванні.
Keywords: STEM; освіта; педагогіка; education; pedagogy