Фаст-фуд нового покоління може бути корисним - Андрусяк, Віктор Васильович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2017)
Найбільшою та однією із найбільш проблематичних у плані харчування стала ланка офісних працівників, що створило новий напрям – здоровий фаст-фуд, який тепер практикують уже велика кількість закладів як в столиці, так і по всій Україні. Тепер, не боячись слова «фаст-фуд» можна сміливо відвідувати вже перераховані вище заклади не переймаючись за фігуру та здоров’я. The largest and one of the most problematic in terms of nutrition was the link of office workers, which created a new direction - healthy fast food, which is now practiced by a large number of institutions both in the capital and throughout Ukraine. Now, without fear of the word "fast food" you can safely visit the facilities listed above without worrying about the figure and health.
Keywords: Фаст-фуд; fast-food; ресторанне господарство; Restaurant economy; кафедра готельно-ресторанної справи