Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2012-03-112012-03-112008Яременко, О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності / О. М. Яременко, А. М. Дорохович // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 84–86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/429Робота присвячена розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури, технологічні умови.The work is devoted to development of technology of low glycemic biscuits on basic of a new lactitol sweetener. Influence of lactitol on reological, technological properties has been established. Recipes, specifications are developed and approved.uk-UKпечивоbiscuitsцукрозамінниклактитолглікемічний індекспоказник глікемічностікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsweetenerlactitolglycemic indexglycemic levelРозробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності