Дисбаланс попиту і пропозиції на промисловому сегменті ринку праці: причини формування та шляхи подолання - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2012)
Стаття присвячена виявленню глибинних причин дисбалансу попиту і пропозиції на промисловому сегменті ринку праці. Значну увагу приділено висвітленню фундаментальної ролі деструктивних неформальних відносин у формуванні диспропорцій на ринку праці. Наведено рекомендації щодо покращення ситуації на його промисловому сегменті. Article is devoted to finding the root causes of imbalance of supply and demand in the industrial segment of the labor market. Special attention is paid to highlighting the fundamental role of destructive informal relations in the formation of disproportions in the labor market. Recommendations for improvements in its industrial segment are presented.
Keywords: промисловий сегмент ринку праці; дисбаланс попиту і пропозиції на ринку праці; деформалізована економіка; industrial segment of the labor market; supply and demand imbalance in the labor market; deformalized economy; кафедра маркетингу