Логарифмічні нерівності - Мазур, Олег Костянтинович; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2014)
Розглянуто типи логарифмічних нерівностей та способи їх розв’язання і наведено варіанти для самостійного опрацювання. There has been considered the types of logarithmic inequalities and their solutions, and provided options for independent analysis.
Keywords: нерівність; логарифм; область визначення; inequalitiy; logarithm; domain of definition; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.