Качковський, О. О.Грабовська, Олена ВячеславівнаКлімович, В. М.Штангеєва, Надія Іванівна2012-10-012012-10-012002Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, В. М. Клімович // Цукор України. – 2002. – № 6. – С. 13-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3092Розглянуто літературу про застосування озону в технологи цукрового та крохмале-патокового виробництв, наведено результати дослідження зеленої патоки до та після озонування, зроблені висновки про доцільність озонування технологічних розчинів.uk-UKкрохмалькрахмалozonationозонуваннязнебарвленнятехнологіяпатокаозонированиеобесцвечиваниетехнологиякафедра технології цукру і підготовки водиdecolorationtechnologysyrupЗастосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництвіArticle