Острик, Олександр МиколайовичКучеренко, Валентин ОлександровичОлійник, Світлана Іванівна2024-05-162024-05-162022Острик, О. М. Використання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоїв / О. М. Острик, В. О. Кучеренко, С. І. Олійник // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43146Ринок напоїв України свідчить про недостатній асортимент та обмежений обсяг виготовлення лікеро-горілчаної продукції на основі натуральної сировини. На світовому ринку виробляють алкогольний напій - лікер ночін (горіховий лікер). Правильний вибір способу та умов приготування настоїв спиртових із використанням сировини волоського горіху дає змогу отримати стабільні та стійкі напівфабрикати для виробництва лікеро-горілчаних напоївThe beverage market of Ukraine shows an insufficient assortment and limited volume of production of liquor and vodka products based on natural raw materials. On the world market, they produce an alcoholic drink - nochin liqueur (nut liqueur). The correct choice of the method and conditions for preparation of alcoholic infusions using walnut raw materials makes it possible to obtain stable and stable semi-finished products for the production of liquor and vodka drinksukлікеро-горілчане виробництвоliquor and vodka productionволоський горіхwalnutнапівфабрикатиsemi-finished productsнастоїinfusionsнастої спиртовіаlcohol infusionsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоївThesishttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247