Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаБессараб, Олександр Семенович2014-05-142014-05-142014Патент на корисну модель №89243 UA МПК A23L 1/20 (2006.01), A23B 7/00 Спосіб приготування закуски із квасолі / Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С; Власник: Національний університет харчових технологій ; заявл. 29.11.2013; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.- 5с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14324Спосіб приготування закуски з квасолі, що включає замочування і бланшування квасолі, подрібнення і пасерування в олії ріпчастої цибулі, моркви, подрібнення часнику, зелені кінзи, змішування перерахованих компонентів з червоним перцем, сіллю, фасування, закупорювання. Квасолю подрібнюють до однорідної маси, піддають шоковому заморожуванню, додатково змішують з очищеними подрібненими волоськими горіхами, зеленю петрушки, чорним меленим перцем, томатною пастою та додають консервант. Зберігають при температурі 2-4°С протягом 14-25 діб. Method of preparation of bean snacks, including soaking and blanching the beans, grinding and passerovanie oil onions, carrots, garlic, coriander, mixing the listed ingredients with red pepper, salt, filling, capping. Beans are ground to a homogeneous mass is subjected to shock freezer, further mixed with purified chopped walnuts, parsley, black pepper, tomato paste and added preservative. Stored at 2-4 ° C for 14-25 days.закускаквасоляволоські горіхишокове заморожуваннятоматна пастаappetizerbeansnutsshock freezingtomato pasteкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб приготування закуски із квасолі (патент на корисну модель №89243)