Драч, Леонід Леонідович2021-09-232021-09-232021Драч, Л. Л. Розроблення рецептури масляного бісквіту з хімічним складом наближеним до «ідеального» продукту та впровадження його в проекті кондитерського цеху в м. Тернопіль : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Леонід Леонідович Драч ; наук. керівник Антонела Миколаївна Дорохович. – Київ, 2021. – 142 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35595otherкондитерські виробибісквітпечивокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури масляного бісквіту з хімічним складом наближеним до «ідеального» продукту та впровадження його в проекті кондитерського цеху в м. ТернопільOther