Співставлення авторської і товарознавчої оцінки - Артюх, Тетяна Миколаївна; Індутний, Володимир; Татаринцева, К. В. (Декоративне та коштовне каміння, 2000)
У статті запропонована методика співставлення авторської і товарознавчої оцінки різьблених виробів з коштовного каміння. The article proposed the author's method of comparison and evaluation of the merchandising carvings of precious stones.
Keywords: декоративне каміння; коштовне каміння; товарознавча оцінка (коштовності); decorative stones; precious stones; кафедра експертизи харчових продуктів