Ниниченко, О.Ганчук, Вікторія ДмитрівнаБондаренко, Л.2013-06-122013-06-122005Ниниченко, О. Підвищені вимоги до виробництва пива / О. Ниниченко, В. Д. Ганчук, Л. В. Бондаренко // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 7. - С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8263Відомо, що за хімічним складом відходи пивоваріння високопоживні, але всі вони незручні у використанні і зберіганні. Метою даного дослідження було зменшення втрат побічної продукції пивоварними заводами і перетворення їх на корм для худоби. Такий корм було створено і запатентовано під назвою «Композиційний корм для сільськогосподарських тварин і спосіб його приготування»otherпивоячміньвідходи виробництвадріжджідробиназерноbeerbarleymaltproduction wastesyeastspelletsgrainкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПідвищені вимоги до виробництва пиваArticle