Сучасна молекулярна гастрономія - Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2019)
В статті показані перспективні напрями створення м’ясних напівфабрикатів за молекулярною технологією «Sous Vide» для закладів ресторанного господарства. Розглянуті можливості отримання м’яса яловичини підвищеної харчової і біологічної цінності, з високими органолептичними властивостями, збільшення виходу готового продукту. The article presents perspective directions of creation of meat semifinished products by the molecular technology "Sous Vide" for restaurants of the restaurant industry. The possibilities of obtaining beef meat of high nutritional and biological value, with high organoleptic properties, increase of output of the finished product are considered.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; м’ясо; технологія; якість; яловичина; meat; technology; quality; beef