Умови формування, розвитку та особливості функціонування системи організації та управління гандболом в Україні - Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2009)
У статті проаналізовано проблеми і умови формування, розвитку і особливостей функціонування системи організації та управління гандболом в Україні. In the article analysed are problems and conditions of formation, development and features of functioning system of the organization and management of handball in Ukraine.
Keywords: кафедра фізичного виховання; гандбол; handball