Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини - Денисюк, Алла Павлівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2013)
В ході наукової роботи розширення асортименту напівфабрикатів підвищеної харчової цінності, за рахунок зміни рецептури, а саме часткової заміни м'ясної сировини з яловичини або свинини, на курятину та індюшатину. During a scientific work expansion of assortment of semi finished products of high nutritional value, due to the change of the formulation, namely the partial replacement of raw meat from beef or pork, chicken.
Keywords: асортимент; м'ясна сировина; напівфабрикати; assortment; meat raw materials; semi-finished products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів