Денисюк, Алла ПавлівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2013-12-032013-12-032013Денисюк, А. П. Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини / А. П. Денисюк, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 59-60https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11753В ході наукової роботи розширення асортименту напівфабрикатів підвищеної харчової цінності, за рахунок зміни рецептури, а саме часткової заміни м'ясної сировини з яловичини або свинини, на курятину та індюшатину. During a scientific work expansion of assortment of semi finished products of high nutritional value, due to the change of the formulation, namely the partial replacement of raw meat from beef or pork, chicken.otherасортиментм'ясна сировинанапівфабрикатиassortmentmeat raw materialssemi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировиниOther