Скринінг продуцентів целюлолітичних ферментів серед мезофільних та термотолерантних мікроміцетів - Омельчук, Євген Олександрович; Красінько, Вікторія Олегівна; Іванов, О. О.; Твердохліб, Ірина Олексіївна; Капічон, А. П.; Айзенберг, Вікторія Леонідівна; Стойко, Вікторія Іштванівна (My University, 2010)
Здійснено багатоступеневий скринінг серед штамів мезофільних та термотолерантних мікроміцетів на здатність їх до синтезу спектру целюлолітичних ферментів. Для подальшого дослідження відібрано найбільш активні штами.

Done multistage screening among strains of mesophilic and termotolerantnyh Micromycetes on their ability to synthesize the spectrum tselyulolitychnyh enzymes. To further investigate selected the most active strains.
Keywords: скринінг; целюлази; ендоглюканаза; мезофільні мікроміцети; термотолерантні мікроміцети; screening; cellulase; endohlyukanaza; mesophilic micromyceta; termotolerantni micromyceta; кафедра біотехнології і мікробіології