Удосконалення конструкції шнекової сушарки з киплячим шаром для сушіння пивної дробини - Похожаєв, Олександр Євгенійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2014)
Наведені напрямки удосконалення конструкції шнекової сушарки з киплячим шаром для сушіння пивної дробини. Presented directions of improving the design of screw fluidized bed dryer for drying beer pellet.
Keywords: шнекова сушарка; пивна дробина; auger a dryer; sparging; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування