Балабай, Катерина СергіївнаБессараб, Олександр СеменовичПавлюк, Раїса Юріївна2017-07-102017-07-102016Балабай, К. С. Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків / К. С. Балабай, О. С. Бессараб, Р. Ю. Павлюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 144https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25712В ході досліджень було вивченно біологічно активні речовини в нових пребіотиках із інуліновмісної сировини в формі нанопорошків із топінамбура. Було використано кріогенне «шокове» заморожування, низькотемпературне подрібнення та сублімаційне сушіння. In the course of research, biologically active substances were studied in new prebiotics from inulin-containing raw materials in the form of artichoke nanopowders. Cryogenic "shock" freezing, low-temperature grinding and sublimation drying were used.uk-UKсировинананопорошкипребіотикиRaw materialsnanopowdersprebioticsкафедра технології консервуванняВивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошківThesis