Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків - Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Павлюк, Раїса Юріївна (My University, 2016)
В ході досліджень було вивченно біологічно активні речовини в нових пребіотиках із інуліновмісної сировини в формі нанопорошків із топінамбура. Було використано кріогенне «шокове» заморожування, низькотемпературне подрібнення та сублімаційне сушіння. In the course of research, biologically active substances were studied in new prebiotics from inulin-containing raw materials in the form of artichoke nanopowders. Cryogenic "shock" freezing, low-temperature grinding and sublimation drying were used.
Keywords: сировина; нанопорошки; пребіотики; Raw materials; nanopowders; prebiotics; кафедра технології консервування