Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаКовбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаБіла, Галина МиколаївнаЗінченко, Інна МиколаївнаБоднар, А. В.Шкіль, О. В.2012-03-202012-03-202010Дослідження комплексоутворення плюмбуму (ІІ) з валіном / Є. Є. Костенко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька та ін. // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2010. - № 33. - С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/471Досліджено комплексоутворення плюмбуму з валіном. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.There wax researched a complex formation of lead with valine. There was determined composition and stability of such complex formation.uk-UKкомплексоутворенняcomplex formationамінокислотаплюмбумпротекторні властивостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівamino acidleadprotector propertiesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіном