Коваль, Ольга ВолодимирівнаМатиящук, Олена Володимирівна2017-05-152017-05-152016Коваль, О. В Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництв / О. В. Коваль, О. В. Матиящук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловост і: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 8—10 листопада 2016 р. - К. : Н УХТ, 2016. - С. 207-208.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25256Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази пов'язана зі швидкістю зброджування цукристих речовин дріжджами, що вказує на можливість досягнення імпульсних енергетичних впливів на середовища. Dynamics of dispersed gas phase arrays associated with speed fermentation of sugars by yeast, indicating the possibility of an energy pulse impacts on the environment.uk-UKгазорідинні середовищаgas-liquid mediumсили опоруresistanceкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДинаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництвThesis