Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництв - Коваль, Ольга Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2016)
Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази пов'язана зі швидкістю зброджування цукристих речовин дріжджами, що вказує на можливість досягнення імпульсних енергетичних впливів на середовища. Dynamics of dispersed gas phase arrays associated with speed fermentation of sugars by yeast, indicating the possibility of an energy pulse impacts on the environment.
Keywords: газорідинні середовища; gas-liquid medium; сили опору; resistance; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції