Забезпечення інноваційного відтворення основних засобів виробництва підприємств харчової промисловості - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2008)
Розроблено організаційне та інвестиційне забезпечення інноваційного відтворення основних засобів виробництва підприємств харчової промисловості з урахуванням їх стратегічних планів та особливостей діяльності.
Keywords: асоціація (економіка); основні засоби; інвестування; венчурний бізнес; association (economics); venture business; investment; кафедра маркетингу