Система автоматизації дріжджогенераторного відділення - Календро, Євгеній Людвігович; Ельперін, Ігор Володимирович; Андрійчук, В. (My University, 1993)
Описана система автоматизації дріжджогенераторного відділення, яке впроваджено на виробництві. A system for automating drozhdzhegeneratornogo department that implemented in production.
Keywords: дріжджі; система; yeast; system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка