Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855) - Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна (My University, 2014)
Делiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; делiкатес; delicacy; м'ясо цесарки; meat guinea fowl; м’ясо iндички; turkey meat