Пешук, Людмила ВасилівнаГагач, Іван ІгоревичМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаKopoвінa, Марiя Володимирiвна2015-07-132015-07-132014Патент на корисну модель № 94855 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Делiкатес iз м'яса цесарки / Пешук Л. В., Гагач І. І., Москалюк О. Є., Коровіна М. В. ; власник Національний університет харчових технологійТ. — № u 201404097 ; заявл. 16.04.2014 ; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21562Делiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівделiкатесdelicacyм'ясо цесаркиmeat guinea fowlм’ясо iндичкиturkey meatДелiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)