Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості України в умовах фінансово-економічної кризи - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2012)
В статті розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку інноваційних процесів у харчовій промисловості України та вплив на них світової фінансово-економічної кризи.

The paper considers the current state and trends of innovation processes in the food industry of Ukraine and the impact on them of the global financial crisis.
Keywords: інновації (харчова промисловість); фінансово-економічна криза; innovation; financial and economic crisis; кафедра маркетингу