Створення інформаційної технології управління проєктами та портфелями для підприємств малого бізнесу - Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Галайда, Юлія Юріївна (My University, 2022)
У роботі розглянуто створення та впровадження нової інформаційної технології управління проектами та портфелями, що забезпечить конкурентоспроможність підприємства за рахунок реалізації проектного підходу в рамках обраного стратегічного напряму
Keywords: управління проектами та портфелями; евристичні алгоритми; оптимальна стратегія; project and portfolio management; heuristic algorithms; optimal strategy; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки