Ефективність діяльності ПАТ «Оболонь» - Тимкова, Юлія Олександрівна; Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2015)
За відсутності рішучих заходів щодо радикального покращення бізнес-клімату, сформований потенціал ендогенного зростання залишатиметься нереалізованим та призведе по продовження зростання частки імпорту на вітчизняному внутрішньому ринку.
Keywords: кафедра економіки і права; попит; діяльність підприємства; ефективність; спрос; деятельность предприятия; эффективность; demand; activities of the company; efficiency