Удосконалення технології десертів - Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2019)
Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.
Keywords: пюре коренеплоду селери; сухий яєчний білок; глюкозно-фруктозний сироп; клітковина льону; сироватка; celery root celery puree; dry egg white; glucose-fructose syrup; flax fiber; serum; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції