Шамшур, Анна ГригорівнаКравчук, Надія МиколаївнаПольовик, Володимир Вікторович2019-07-162019-07-162019Шамшур, А. Г. Удосконалення технології десертів / А. Г. Шамшур, Н. М. Кравчук, В. В. Польовик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 178-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30013Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.uk-UKпюре коренеплоду селерисухий яєчний білокглюкозно-фруктозний сиропклітковина льонусироваткаcelery root celery pureedry egg whiteglucose-fructose syrupflax fiberserumкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології десертівThesis