Ефективна в'язкість як регулятор структурування морозива - Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гевчук, Наталія; Сіденко, Яна Сергіївна (My University, 2014)
Встановлено рекомендовані діапазони ефективної в'язкості відновленої структури молочного морозива з різним вмістом жиру. Зростаючий вміст жиру позитивно впливає на структурування сумішей морозива. Застосування стабілізаційних систем має відчутні переваги над пшеничним борошном, але здатність до відновлення ефективної в'язкості сумішей для обох зразків висока і коливається в межах 80,0-90,0%.
Keywords: споживча прийнятність; морозиво; консистенція; потребительская приемлемость; мороженое; консистенция; consumer acceptability; ice; consistence; кафедра технології молока і молочних продуктів