Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГевчук, НаталіяСіденко, Яна Сергіївна2014-07-082014-07-082014Ефективна в'язкість як регулятор структурування морозива / Віталій Мартич, Галина Поліщук, Наталія Гевчук, Яна Сіденко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2014. – С. 93-95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15954Встановлено рекомендовані діапазони ефективної в'язкості відновленої структури молочного морозива з різним вмістом жиру. Зростаючий вміст жиру позитивно впливає на структурування сумішей морозива. Застосування стабілізаційних систем має відчутні переваги над пшеничним борошном, але здатність до відновлення ефективної в'язкості сумішей для обох зразків висока і коливається в межах 80,0-90,0%.uk-UKспоживча прийнятністьморозивоконсистенціяпотребительская приемлемостьмороженоеконсистенцияconsumer acceptabilityiceconsistenceкафедра технології молока і молочних продуктівЕфективна в'язкість як регулятор структурування морозиваThesis