Юрчак, Віра ГаврилівнаМанк, Валерій ВеніаміновичГолікова, Тетяна Петрівна2013-02-212013-02-212001Юрчак, В. Г. Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур / В. Г. Юрчак, В. В. Манк, Т. П. Євсеєнко // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 4. – С. 25–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6458Визначені методом капілярного просочування гідрофільні властивості борошна з насіння бобових культур та досліджено механізм поглинання борошном води. Встановлено, що кінетика капілярного просочування різних видів борошна обумовлена утворенням двох типів пор між частинками дисперсій борошна та пов’язана з його гранулометричним складом.uk-UKборошно з солоду горохулюпинове борошногідрофільні властивостідисперсністькінетика просочуваннянабуханнямука из солода горохалюпиновая мукагидрофильные свойствадисперсностькинетика просачиваниянабуханиеflour from peas maltlupine flourhydrophilic propertieskinetics of seepageswellingкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культурArticle