Створення заквашувальної композиції для функціональних продуктів - Келлер, Анна; Даниленко, Світлана Григорівна; Панасюк, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
В останні два десятиліття деякі теорії щодо виняткової ролі кисломолочних продуктів в оздоровленні людей отримали наукове підтвердження, і окремі ферментовані молочні продукти стали відносити до функціональних, з високою біологічною активністю, спеціального призначення. In the last two decades several theories about the exceptional role of dairy products in the rehabilitation of people have scientific evidence, and some fermented milk products were classified into functional, high biological activity, a special purpose.
Keywords: молочнокислі бактерії; заквашувальні композиції; функціональні продукти; functional foods; lactic acid bacteria; zakvashuvalni composition