Келлер, АннаДаниленко, Світлана ГригорівнаПанасюк, Ірина Володимирівна2014-08-272014-08-272014Келлер, А. Створення заквашувальної композиції для функціональних продуктів / Анна Келлер, Світлана Даниленко, Ірина Панасюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 608-609.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16450В останні два десятиліття деякі теорії щодо виняткової ролі кисломолочних продуктів в оздоровленні людей отримали наукове підтвердження, і окремі ферментовані молочні продукти стали відносити до функціональних, з високою біологічною активністю, спеціального призначення. In the last two decades several theories about the exceptional role of dairy products in the rehabilitation of people have scientific evidence, and some fermented milk products were classified into functional, high biological activity, a special purpose.uk-UKмолочнокислі бактеріїзаквашувальні композиціїфункціональні продуктиfunctional foodslactic acid bacteriazakvashuvalni compositionСтворення заквашувальної композиції для функціональних продуктівOther