Млинці з водоростями Вакаме (Патент на винахід № 120690) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Соломінський, Олексій Андрійович (My University, 2020)
Млинці, що містять борошно пшеничне, олію, молоко, яйця, цукор та сіль, які відрізняються тим, що додатково містять мелені водорості Вакаме. Pancakes containing wheat flour, butter, milk, eggs, sugar and salt, which are different additionally containing ground Wakame seaweed.
Keywords: борошно пшеничне; олію; молоко; яйця; цукор; сіль; біологічна цінність; органолептичні властивості; wheat flour; butter; milk; eggs; sugar; salt; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи; мелені водорості Вакаме; ground wakame seaweed