Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна Іванівна2016-04-192016-04-192016Дудкіна, О. О. Особливості рецептурного складу фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - К.: НУХТ. – Ч. 3. – С. 389.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22888За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.uk-UKфонданfondantмодифікований крохмальmodified starchПАРsurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості рецептурного складу фонданівOther