Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами - Гулевата, Марина Анатоліївна (My University, 2013)
Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.
Keywords: реалізація продукції; безалкогольні напої; функціональні продукти; інгредієнти; sales; soft drinks; functional foods; ingredients; кафедра експертизи харчових продуктів