Гулевата, Марина Анатоліївна2013-10-042013-10-042013Гулевата, М. А. Розроблення системи НАССР при виробництві вершкового масла, збагаченого функціональними добавками / М. А. Гулевата // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. - С. 117-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10104Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.otherреалізація продукціїбезалкогольні напоїфункціональні продуктиінгредієнтиsalessoft drinksfunctional foodsingredientsкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтамиOther