Оболкіна, Віра ІллівнаДзигар, Ольга Олександрівна2019-12-112019-12-112019Патент 118930 UA, МПК А21D 2/36 (2006.01), А21D 13/80 (2017.01) Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801689 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 25.03.2019 ; Бюл. № 6, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30534Патент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Patent for invention. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).uk-UKборошняні кондитерські виробипряно-ароматична сировинамонарда двійчастацистеїнкрекерflour confectioneryspice-aromatic raw materialsmonard doublecysteinecrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на винахід № 118930)Technical Report