Пристрій для укладання пляшок в тару в горизонтальному положенні (Патент на винахід № 115392) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Жарова, Світлана Іванівна; Возний, Денис Олександрович (My University, 2017)
Винахід належить до вантажно-розвантажувального обладнання і може бути використаний в лініях розливу харчової, хімічної, медичної, фармацевтичної та інших галузях народного господарства. The invention relates to loading and unloading equipment and can be used in bottling lines for food, chemical, medical, pharmaceutical and other sectors of the national economy.
Keywords: тара; пляшка скляна; конвеєр; container; bottle of glass; conveyor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки