Технологічне обладнання фармацевтичних та мікробіологічних виробництв : конспект лекцій - Сухенко, Владислав Юрійович; Житнецький, Ігор Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2008)
Однією з першочергових задач будь-якої держави є збереження здоров'я нації. У зв'язку з важким економічним становищем, у якому знаходиться Україна, із-за відсутності повноцінного харчування у людей знижений опір організму різним захворюванням. Тому питання забезпечення населення ліками в нашій країні стоїть особливо гостро. One of the primary tasks of any state is to preserve health nation. Due to the difficult economic situation, which is extremely- on, due to lack of nutrition in humans decreased body resistance various diseases. Therefore, the issue of drugs in our population country is particularly acute.
Keywords: імпортні ліки; фармацевтична промисловість; хімічне обладнання; лікарська сировина; imported drugs; pharmaceutical industry; chemical equipment; pharmaceutical raw materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв