Методичні засади фінансування підприємств за рахунок випуску облігацій - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2015)
Фінансування підприємства за рахунок випуску корпоративних облігацій — досить важливе питання, від правильності вирішення якого буде залежати успішність реалізації фінансової стратегії підприємства в майбутньому. Financing businesses through the issuance of corporate bonds - very important issue of the correct solution which will depend on the success of the financial strategy of the company in the future.
Keywords: фінансування; облігації; харчова промисловість; funding; bonds; food industry