Можливості впровадження предметно-мовного інтегрованого навчання (Content and language integrated learning - CLIL) для здобувачів спеціальності готельно-ресторанна справа - Шерстюк, Надія Володимирівна (My University, 2025)
Розглядаються можливості впровадження впровадження предметно-мовного інтегрованого навчання (Content and language integrated learning - CLIL) для здобувачів спеціальності готельно-ресторанна справа з метою підвищення ефективності якості освіти

The possibilities of implementing content and language-integrated learning (CLIL) for students of hotel and restaurant business are considered in order to improve the the quality of education
Keywords: готельна справа; інтегроване навчання; hotel business; integrated learning; кафедра іноземних мов професійного спрямування