Ковтун, Радіон ВадимовичЯкобчук, Роман Леонідович2023-05-012023-05-012023Ковтун, Р. В. Інтенсифікація процесу сушіння меланжу / Р. В. Ковтун, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітеня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 72https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40485Оптимізація режимів сушіння та удосконалення конструкції сушарки є ефективними методами для інтенсифікації процесу сушіння меланжу. Результати дослідження підтверджують, що ці заходи дозволяють знизити витрати енергії та збільшити продуктивність сушарки і є важливими для підприємств харчових виробництв та інших галузей, де використовується сушення продуктів. Optimizing drying modes and improving the design of the dryer are effective methods for intensifying the melange drying process. The results of the study confirm that these measures can reduce energy costs and increase the productivity of the dryer and are important for food processing enterprises and other industries where food drying is used.сушіннямеланжdryingmelangeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація процесу сушіння меланжуThesis