Інтенсифікація процесу сушіння меланжу - Ковтун, Радіон Вадимович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2023)
Оптимізація режимів сушіння та удосконалення конструкції сушарки є ефективними методами для інтенсифікації процесу сушіння меланжу. Результати дослідження підтверджують, що ці заходи дозволяють знизити витрати енергії та збільшити продуктивність сушарки і є важливими для підприємств харчових виробництв та інших галузей, де використовується сушення продуктів. Optimizing drying modes and improving the design of the dryer are effective methods for intensifying the melange drying process. The results of the study confirm that these measures can reduce energy costs and increase the productivity of the dryer and are important for food processing enterprises and other industries where food drying is used.
Keywords: сушіння; меланж; drying; melange; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування