Камбулова, Юлія ВікторівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаСвідерко, О. В.2012-03-102012-03-102011Камбулова (Чудік), Ю. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова (Чудік), Т. А. Сильчук, О. В. Свідерко // 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/424Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою.The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree with the use of the corn modified starch.uk-UKнапівфабрикатиморквяне і гарбузове пюремодифікований крохмальsemi-finished goodscarrot and pumpkin pureemodified starchкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів