Використання мобільних телефонів у процесі навчвння іноземним мовам у ВНЗ - Ткаченко, Наталія Дмитрівна (My University, 2012)
Стаття присвячена використанню іноваційних засобів навчання - мобільних телефонів у вивченні іноземних мов у вищій школі.У статті порівнюються можливості комп’ютера та мобільного телефона як засобів навчання; визначється коло методичних проблем, які можуть бути вирішені за допомогою мобільних телефонів у вивченні іноземних мов.

The article is devoted to the application of modern electronic devices – mobile telephones in learning foreign languages in higher school. The article compares the possibilities of computer and mobile telephone as teaching tools. The article defines the number of problems which can be solved with the help of mobile telephones in learning foreign languages.
Keywords: іноваційні засоби; мобільний телефон; комп‘ютер; іноземні мови; методика; new methods; mobile telephon; computer; learning; foreign languages